Home Winkel Over ons Bonbons Cadeau Madeco
d
6

e-mail

Dorpstraat 15a
6691 AV Gendt
0481 - 42 4809

Antoinette

Sandra

 

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 9.00 -18.00 uur
woensdag 9.00 -18.00 uur
donderdag 9.00 -18.00 uur
vrijdag 9.00 -20.00 uur
zaterdag 9.00 -17.00 uur
   
e

 

f

e

Wij delen met u de smaakbeleving!

Het assortiment van Alberdeco is zeer gevarieerd, als het maar met chocolade te maken heeft. Van hagelslag tot chocolade plakken. En dan natuurlijk ruim 80 soorten heerlijke bonbons. U kunt kiezen uit melk, puur of witte chocolade. Alberdeco wil met zoveel mogelijk bonbonliefhebbers de smaakbeleving van chocolade delen.  

Daarom zijn vrijwel alle bonbons glutenvrij en een aantal ook suikervrij. Onze chocolade is gemaakt van duurzame cacao.
We blijven bezig om samen met creatieve vakmensen nieuwe modellen te bedenken met verrassende smaakcombinaties. Daarnaast levert Alberdeco verscheidene soorten chocoladewerken, waarvan sommige afhankelijk zijn van het seizoen.

Antoinette & Sandra 

 

Frambozen bessen gelei
met een crème friache

Traditione Argentijnse
melkcaramel
 

Verrassende koffiecrème
met een praline
Zachte appel ganache

Bananencrème met caramelcroquant Kaneel met luchtige
crème fraîche
Fijne ganache met
mokka en amaretto likeur
Pittige koffieganache
met Vietnam chocolade
en koffiemarsepein

Zachte koffie ganache Ganache met citroen
papaya en laagje vanille
Fijne ganache met een
mokka en amaretto likeur
Stevige pralinevulling
met hazelnootcroquant

Luchtige crème fraîche Amandel praline met
nougat
Met room gevuld witte /
rode hartjes ganache
met passievrucht.
Caramel met luchtige
crème fraîche

Advokaatganache met
room, vloeibare advokaat
Zachte ganache met
rum rozijntjes
Amarenenkers met
luchtige crème fraîche
Amandelcrème met
vleugje Cubaanse honing

Amandelmarsepein met
laagje botercrème
 
Frisse citroenpasta
met laagje luchtige
crème fraîche
Koffiecrème met mokkamarsepein en
een walnoot
Koffiecrème met
laagje praline en
een hazelnoot.

Zeer verfijnde advokaatcrème Verrassende kersenganache
en  Blackberry gedecoreerd
Pittige koffiecrème met
vleugje whiskey
Vanille ganache met
peren marsepein,
afgewerkt met peertje

Fijne pralinevulling met hazelnootcroquant Zachte ganache met
Jamaica rum
Zachte botercrème,
met chocolade
en Whiskeycream
Zachte sinas chocolade
met sinaspasta
 

Krokante praline met speculaaskruiden Zachte crème met in
het hart frambozengelei
Zachte ganache met
een vleugje kirch
Amandel en hazelnoot
praliné

 
Zachte ganache met
mokka en brandy.
Verrassende pistache vulling   Luchtige crème fraîche
met praline en krokant
amandel blaadje
Oktober tot 1 april verkrijgbaar
Herfst/winter bonbon

1e vulling: een ganache
van duindoornbes,
2e vulling:appel spijs
 
       
Oktober tot 1 april verkrijgbaar
Herfst/winter bonbon

1e vulling:ganache van duindoornbes,
2e vulling: appel spijs
 

 

 

 Alberdeco © 2018